Krabju nūjiņas jaunā veidā: viena nianse – un pat bērni lūgs papildporciju

Mēs atradām veidu, kas pilnībā maina priekšstatu par krabju nūjiņām un sieru. Rezultāts ir pārsteidzoši garšīgs, maigs un ērts pasniegšanai. 

Tātad, vispirms novārām 5 vistas olas – apmēram 10 minūtes, lai tās labi izvārītos. Pēc vārīšanas uzreiz aplejam ar aukstu ūdeni – tā būs vieglāk tās nomizot. Krabju nūjiņas (100 g) atkausējam un noņemam plēvīti. Kausētos sierus atbrīvojam no folijas – tie mums vēl būs vajadzīgi noslēgumā, un ar tiem viss nebūs tik vienkārši, kā sākumā šķiet.

Krabju nūjiņas sarīvējam uz smalkas rīves, pievienojam 2 ēdamkarotes majonēzes un šķipsniņu sāls. Iegūstam sulīgu masu – jau tagad garšīga, bet tas ir tikai sākums.

Novārītās olas nomizojam, sarīvējam uz tās pašas rīves, pievienojam atlikušo 3 ēdamkarotes majonēzes un nedaudz sāls. Ja vēlaties izteiktāku garšu – pievienojiet šķipsniņu ķiploka vai nedaudz zaļo lociņu, ja gatavojat pieaugušajiem. Masa sanāk maiga, mīksta un labi tur formu.

Tagad – tas viltīgais paņēmiens, pateicoties kuram viss šis recepte darbojas: ņemam pārtikas plēvi vai celofāna maisiņu bez rokturiem, ieliekam tajā 2 sierus un liekam mikroviļņu krāsnī uz 1 minūti.

Sieri kļūst mīksti – un te vissvarīgākais ir rīkoties ātri. Neatverot plēvi, izrullējam masu ar rulli.

Iegūstam siera plāksni – elastīgu, viegli formējamu un tā nelīp pie plēves.

Lasi vēl: 2025. gada maijā viss piepildīsies: šīs 7 Zodiaka zīmes saņems to, ko gaidījušas

Uzmanīgi noņemam plēves augšējo kārtu. Vispirms vienmērīgi izklājam krabju masu – gandrīz pa visu virsmu, atstājot nedaudz brīvas vietas vienā malā.

 

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…..