Mēs atradām veidu, kas pilnībā maina priekšstatu par krabju nūjiņām un sieru. Rezultāts ir pārsteidzoši garšīgs, maigs un ērts pasniegšanai.
Tātad, vispirms novārām 5 vistas olas – apmēram 10 minūtes, lai tās labi izvārītos. Pēc vārīšanas uzreiz aplejam ar aukstu ūdeni – tā būs vieglāk tās nomizot. Krabju nūjiņas (100 g) atkausējam un noņemam plēvīti. Kausētos sierus atbrīvojam no folijas – tie mums vēl būs vajadzīgi noslēgumā, un ar tiem viss nebūs tik vienkārši, kā sākumā šķiet.
Krabju nūjiņas sarīvējam uz smalkas rīves, pievienojam 2 ēdamkarotes majonēzes un šķipsniņu sāls. Iegūstam sulīgu masu – jau tagad garšīga, bet tas ir tikai sākums.
Novārītās olas nomizojam, sarīvējam uz tās pašas rīves, pievienojam atlikušo 3 ēdamkarotes majonēzes un nedaudz sāls. Ja vēlaties izteiktāku garšu – pievienojiet šķipsniņu ķiploka vai nedaudz zaļo lociņu, ja gatavojat pieaugušajiem. Masa sanāk maiga, mīksta un labi tur formu.
Tagad – tas viltīgais paņēmiens, pateicoties kuram viss šis recepte darbojas: ņemam pārtikas plēvi vai celofāna maisiņu bez rokturiem, ieliekam tajā 2 sierus un liekam mikroviļņu krāsnī uz 1 minūti.
Sieri kļūst mīksti – un te vissvarīgākais ir rīkoties ātri. Neatverot plēvi, izrullējam masu ar rulli.
Iegūstam siera plāksni – elastīgu, viegli formējamu un tā nelīp pie plēves.
Lasi vēl: 2025. gada maijā viss piepildīsies: šīs 7 Zodiaka zīmes saņems to, ko gaidījušas
Uzmanīgi noņemam plēves augšējo kārtu. Vispirms vienmērīgi izklājam krabju masu – gandrīz pa visu virsmu, atstājot nedaudz brīvas vietas vienā malā.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…..
Tevi noteikti interesēs
- Parunājos ar draugu Valmierā un uzzināju, kā vīrieši redz sievieti pēc 50by Rinalds Bergmanis
- Dzīvokļos turpmāk mājdzīvnieku skaits nedrīkst pārsniegt šo robežu, pretējā gadījumā sods – kurā valstīby Sandra Vīgante
- Šefpavāra Mārtiņa Sirmā “mājas” pica: gatava dažās minūtēs un nepieciešamas tikai četras sastāvdaļasby Laura Andersone